S Vašimi osobními údaji zacházíme vždy s respektem a péčí

Dobrý den, jsme Tým úspěšných investorů a provozovatele tohoto webu.
Pokud jste našim zákazníkem, účastníkem kurzu nebo jste “jen” návštěvníkem těchto stránek, svěřujete nám své osobní údaje. Přečtěte si proto prosím, jak je chráníme a jaká práva máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).

Správce osobních údajů

  • Správce údajů je společnost TG Wealth Management s.r.o., IČO:  041 84 742, se sídlem Růžová 951/13, Praha 1, PSČ  110 00, zapsaná v obchodním rejstříku  u Městského soudu v Praze, oddíl  C, vložka 243087

Vůči Vašim osobním údajům je v pozici správce:

  • určuje, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem
  • po jak dlouhou dobu
  • vybírá také případné další zpracovatele, kteří mohou se zpracováním pomáhat

Provozujeme webové stránky www.hyponaklik.cz

Můžete nás kontaktovat na emailu info@hyponaklik.cz

O naše zákazníky chceme pečovat na plno. Pokud budete mít jakékoliv otázky či připomínky, kontaktujte nás na e-mailové adrese: info@uspesny-investor.cz.

Rozsah osobních údajů a účel zpracování

Zpracováváme osobní údaje, které nám svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

Organizování online kurzů, plnění podmínek smlouvy, poskytování služeb

Vaši e-mailovou adresu použijeme k poskytnutí přístupu k našim kurzům a službám. Pokud si objednáte náš kurz, potřebujeme Vaši e-mailovou adresu k účelu plnění smlouvy, abychom Vám mohli vytvořit přístupy do členské sekce.

Vystavování a evidence daňových dokladů

Vaše osobní údaje (fakturační údaje) potřebujeme také v případě zakoupení námi nabízeného kurzu, abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.

Přímý marketing – e-mail

Vaše jméno, e-mailovou adresu, pohlaví, jaké stránky na našem webu navštívíte, na co klikáte v e-mailu a kdy e-maily nejčastěji otevíráte, využíváme za účelem přímého marketingu – zasílání a zobrazování obchodních sdělení. Pokud si objednáte náš kurz, vnímáme oprávněný zájem posílat Vám newslettery s danou tématikou. Budeme to dělat maximálně po dobu 5 let od přihlášení.

Pokud zakoupíte náš kurz, jako váženému zákazníkovi Vám budeme newsletters s danou tématikou na základě oprávněného zájmu správce zasílat po dobu 5 let.

V obou případech se můžete ze zasílání newsletterů kdykoliv odhlásit tlačítkem ”odhlásit se” v patičce každého našeho e-mailu.

Přímý marketing – Seznam Sklik

Pokud navštívíte náš web, vnímáme oprávněný zájem prostřednictvím souborů cookies sledovat, jaké stránky na našem webu navštívíte a následně využít tyto informace pro remarketing a lepší cílení reklamy na Seznamu, a to po dobu maximálně 1 roku od návštěvy webu. Pokud si nepřejete naše reklamy na Seznamu vidět, můžete zobrazování našich reklam zrušit přímo na Seznamu pod tímto odkazem, popř. vypnout cookies v prohlížeči.

Informace shromážděné pomocí cookies nám neumožňují identifikovat Vaše jméno, kontaktní údaje nebo jiné osobní identifikační údaje, pokud se nám je nerozhodnete sami poskytnout.

Přímý marketing – Google Adwords

Pokud navštívíte náš web, vnímáme oprávněný zájem prostřednictvím souborů cookies sledovat, jaké stránky na našem webu navštívíte a následně využít tyto informace pro remarketing a lepší cílení reklamy na Google, a to po dobu maximálně 1 roku od návštěvy webu. Pokud si nepřejete naše reklamy na Google vidět, můžete zobrazování našich reklam zrušit přímo na Google pod tímto odkazem, popř. vypnout cookies v prohlížeči.

Informace shromážděné pomocí cookies nám neumožňují identifikovat Vaše jméno, kontaktní údaje nebo jiné osobní identifikační údaje, pokud se nám je nerozhodnete sami poskytnout.

Přímý marketing – Facebook reklamy

Pokud navštívíte náš web, vnímáme oprávněný zájem prostřednictvím souborů cookies sledovat, jaké stránky na našem webu navštívíte a následně využít tyto informace pro remarketing a lepší cílení reklamy na Facebooku, a to po dobu maximálně 1 roku od návštěvy webu. Pokud si nepřejete naše reklamy na Facebooku vidět, můžete zobrazování našich reklam zrušit přímo na Facebooku prostřednictvím tohoto návodu, popř. vypnout cookies v prohlížeči, nebo změnit svoje preference pro zobrazování reklam na stránce Vaše předvolby pro reklamy.

Informace shromážděné pomocí cookies nám neumožňují identifikovat Vaše jméno, kontaktní údaje nebo jiné osobní identifikační údaje, pokud se nám je nerozhodnete sami poskytnout.

Přímý marketing – Facebook messenger

Pokud kontaktujete naši FB stránku skrze Messenger, požádáme Vás o souhlas se zasíláním zpráv s tématikou úspěšného investování. Pouze na základě uděleného souhlasu Vám budeme zasílat tyto zprávy po dobu maximálně 5 let od udělení souhlasu.

Od zasílání zpráv se můžete kdykoliv odhlásit, stačí pokud na jakoukoliv zprávu odepíšete slovo “stop” a další zprávy Vám na Messenger od nás chodit nebudou.

Pokročilý marketing na základě souhlasu

Pouze na základě Vašeho souhlasu Vám můžeme zasílat také inspirující nabídky třetích osob nebo využít e-mailovou adresu např. pro remarketing a cílení reklamy na Facebooku. Ten lze samozřejmě kdykoli odvolat prostřednictvím našich kontaktních údajů.

Vaše osobní údaje si ponecháváme po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo jsme v konkrétních případech neuvedli jinak.

Rozsah osobních údajů a účel zpracování

K Vašim osobním údajům mají přístup naši zaměstnanci a spolupracovníci, kteří jsou vázáni mlčenlivostí a proškoleni v oblasti bezpečnosti zpracování osobních údajů.

Pro zajištění některých konkrétních zpracovatelských operací, které nedokážeme zajistit vlastními silami, využíváme služeb a aplikací zpracovatelů, kteří se na dané zpracování specializují a jsou v souladu s GDPR.

Jsou to posyktovatelé následujících platforem a služeb:

Poskytovatelé hostingu a serverových služeb

Analytické nástroje

  • Google Analytics – statistiky návštěvnosti webu
    Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  • SmartSelling
 – statistiky návštěvnosti webu
    SmartSelling a.s., Netroufalky 797/5, 625 00 Brno, Česká republika, DIČ: CZ29210372

Marketing

  • SmartEmailing
 – hromadná rozesílka e-mailů
    SmartSelling a.s., Netroufalky 797/5, 625 00 Brno, Česká republika, DIČ: CZ29210372
  • Facebook pixel
    Facebook Ireland Ltd, 4 Grand canal square, Dublin 2, Irsko, VAT IE9692928F
  • Google
    Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  • Seznam
    Seznam.cz, a.s., Radlická 3294/10, 150 00 Praha 5, Česká Republika, IČ: 26168685 DIČ: CZ26168685

Fakturace

  • SmartSelling a.s., Netroufalky 797/5, 625 00 Brno, Česká republika, DIČ: CZ29210372

Cookies

Při procházení našich webových stránek zaznamenáváme Vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte, ze které stránky přicházíte a přicházíte-li díky některému z našich affiliate partnerů. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu, affilaite a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že díky tomu Vám můžeme nabídnout ještě lepší služby.

Facebook reklamy

Pokud navštívíte náš web a máte zpracování cookies povoleno ve svém prohlížeči, vnímáme oprávněný zájem prostřednictvím souborů cookies sledovat, jaké stránky na našem webu navštívíte a následně na základě toho zlepšit cílení a relevanci našich Facebookových reklam, a to po dobu maximálně 1 roku od Vaší poslední návštěvy webu.

Pokud si nepřejete naše reklamy na Facebooku vidět, můžete zobrazování našich reklam zrušit přímo na Facebooku prostřednictvím tohoto návodu, popř. vypnout cookies v prohlížeči, nebo změnit svoje preference pro zobrazování reklam na stránce Vaše předvolby pro reklamy.

Informace shromážděné pomocí cookies nám neumožňují identifikovat Vaše jméno, kontaktní údaje nebo jiné osobní identifikační údaje, pokud se nám je nerozhodnete sami poskytnout.

Google reklamy

Pokud navštívíte náš web, vnímáme oprávněný zájem prostřednictvím souborů cookies sledovat, jaké stránky na našem webu navštívíte a následně využít tyto informace pro remarketing a lepší cílení reklamy na Google, a to po dobu maximálně 1 roku od návštěvy webu. Pokud si nepřejete naše reklamy na Google vidět, můžete zobrazování našich reklam zrušit přímo na Google pod tímto odkazem, popř. vypnout cookies v prohlížeči.

Informace shromážděné pomocí cookies nám neumožňují identifikovat Vaše jméno, kontaktní údaje nebo jiné osobní identifikační údaje, pokud se nám je nerozhodnete sami poskytnout.

Naše webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat. Více o tom, jak používáme cookies, ale také, jak můžete sami cookies povolit či zakázat, si přečtěte v našich Zásadách při práci s cookies.

Co využíváme pro zpracování cookies?

Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na těchto stránkách.

Facebook Pixel, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Facebook Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na těchto stránkách.

Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Chráníme veškeré osobní údaje v maximální možné míře tak, aby nehrozilo jejich zneužití, poškození či zničení.

Předávání dat mimo Evropskou unii

Data nepředáváme mimo Evropskou unii.

Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: info@uspesny-investor.cz.

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránku se zásadami zpracování osobních údajů.

Díky právu na přístup nás můžete kdykoli vyzvat a my Vám doložíme jaké Vaše osobní údaje zpracováváme a proč.

Pokud se u Vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnuosobních údajů.

Právo na přenositelnost
Pokud byste chtěli své osobní údaje vzít a přenést k někomu jinému, budeme postupovat stejně jako při využití práva na přístup – jen s tím rozdílem, že Vám informace dodáme ve strojově čitelné podobě. Tady potřebujeme alespoň 1 kalendářní měsíc.

Právo na omezení zpracování
Toto právo můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme Vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud vznesete námitku proti zpracování. Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.)

Právo na výmaz (být zapomenut)
Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Pokud si to budete přát, vymažeme veškeré Vaše osobní údaje ze systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebujeme 1 kalendářní měsíc.

V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, a např. musíme evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem.

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů
Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení
Jste-li náš zákazník, na základě našeho oprávněného zájmu Vám zasíláme e-maily s obchodním sdělením a službami. Odhlásit se můžete prostřednictvím odhlašovacího odkazu v každém e-mailu.

Mlčenlivost

Dovolujeme si Vás ujistit, že naši zaměstnanci, spolupracovníci a zpracovatelé, kteří budou zpracovávat Vaše osobní údaje, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení Vašich osobních údajů. Bez Vašeho souhlasu nebudou Vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně.

Tyto zásady zpracování osobních údajů platí od 1.12.2018 – aktualizováno.